Tel: 0762617399
Email: office@amenajaride10.ro
Prețuri

Prețuri

Prețurile pentru amenajarea apartamentelor pornesc de la 11.000 lei pană la 18.000 lei. Diferența de prețuri este influențată de numărul de camere și de suprafața acestora. Notă: - prețurile afișate nu includ materiale.

Read More

Cum să aplici gresie portelanată la interior

Amenajări interioare -Gresia porţelanată este un material cu absorbţie de apă aproape zero.

 1. Proba de aderenţă: adezivii cu clase inferioare de aderenţă nu produc o lipire corespunzătoare a placilor de gresie porţelanată.
 2. Dacă adezivul nu conţine componentele necesare realizării unei aderenţe chimice rezultatul va fi desprinderea plăcilor de pe suprafaţă.
 3. Formatele mari, care depăşesc 30×30 cm, pot prezenta curburi din fabricaţie, ceea ce micşorează contactul cu suprafaţa suport, accentuând problema placării.
 4. Duritatea ridicată a gresiei porţelanate permite utilizarea sa în spaţiile industriale, rezistenţa mecanică trebuie să fie mare, de aceea este necesar ca placa să aibă aderenţa perfectă.
 5. Pentru obţinerea unei bune aderenţe, este necesară folosirea unui adeziv cu conţinut ridicat de răşini, acesta permiţând o aderenţă chimică cu placa de gresie porţelanată.

Soluție

Adeziv pentru gresie şi faianţă

Chit permeabil şi flexibil

 1. Verificaţi dacă suportul este fix, cu aderenţă bună, uscat şi consistent.
 2. Verificaţi umiditatea suportului.
 3. Verificaţi dacă suprafaţa suport este plană. Dacă este necesar, nivelaşi suportul cu 24 de ore înainte
 4. Întindeţi adezivul pe suport şi uniformizaţi adezivul cu o driscă cu dinţi. În cazul în care plăcile sunt de format mare, aplicaţi adezivul şi pe placă.
 5. Aşezaţi plăcile de gresie porţelanată şi presaţi-le cu putere, astfel încât aceasta să fie la acelaşi nivel. Lăsaţi distanţa între plăci de minim 2 mm.
 6. După 24 de ore puteţi rostui cu chit  Puteţi circula după 1-2 zile, în funcţie de destinaşia şi de traficul la cae este supusă gresia porţelanată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Zugrăveli

Lucrările de finisaj prin care se aplică pe suprafața elementelor de construcție un strat subțire dintr-o suspensie de pigmenți în apă se numesc zugrăveli. Dacă stratul este alcătuit dintr-o suspensie […]

Read More
Prețuri

 Amenajare apartament 4 camere de la 18000 lei       Amenajare apartament 3 camere de la 16000 lei Amenajare apartament 2 camere de la 13000 lei Amenajare apartament 1 camera de […]

Read More
Montaje

Aplicarea tapetului. Montarea pereților de rigips. Cum să aplici placi ceramice pe gips-carton. Cum să realizezi un sistem de placare eficient în bai, bucătării sau dușuri. Montarea faianței. Montarea ușilor. […]

Read More
Calitate

Pe parcursul executarii lucrarilor se verifica in mod special de catre investitor (dirigintele de lucrare): – indeplinirea conditiilor de calitate a suprafetei suport specificate mai sus; – calitatea principalelor materiale […]

Read More
Contact

TELEFON: 0762617399 S.C. TORA’S TIME SRL  CUI 2341560 J40/5080/19.03.2008 BUCURESTI, Sector 4 Strada Moldovita Nr.16

Read More