Tel: 0762617399
Email: office@amenajaride10.ro
Prețuri

Prețuri

Prețurile pentru amenajarea apartamentelor pornesc de la 11.000 lei pană la 18.000 lei. Diferența de prețuri este influențată de numărul de camere și de suprafața acestora. Notă: - prețurile afișate nu includ materiale.

Read More

Montarea faianței

Amenajări interioare
Etapa de lucru 1

Dacă doriţi montarea de faianţă pe perete de sus până jos, începeţi de jos cu un rând de plăci întregi. Dacă se doreşte întreruperea faianţei la un anumit nivel al peretelui, începeţi cu plăci întregi de la înălţimea respectivă (marcaţi în prealabil înălţimea).

Etapa de lucru 2

Aplicaţi adezivul pentru rosturi pe secţiuni, pe suprafaţa peretelui şi pregătiţi-l cu şpaclul cu dinţi. Începeţi cu suprafeţe mai mici. Cu creşterea vitezei de montare pot fi extinse suprafeţele de lipire.

Etapa de lucru 3

Împingeţi plăcile de faianţă pe patul de adeziv şi apăsaţi în acelaşi timp. Verificaţi ca plăcile ceramice să nu fie aplicate pe perete fără adeziv dedesubt.

Etapa de lucru 4

Montarea de calitate a faianţei este recunoscută în funcţie de linia rosturilor. Pentru respectarea unor rosturi cu dimensiuni egale pot fi utilizate distanţiere.

Etapa de lucru 5

Umplerea rosturilor plăcilor de faianţă: Evitaţi pătrunderea adezivului în rosturi. Înainte de umplerea rosturilor, resturile de adeziv trebuie îndepărtate din rosturi cu o pană de lemn sau cu un instrument similar.

Etapa de lucru 6

Cu ajutorul unui amestecător montat la bormaşină, amestecaţi chitul de rosturi în formă de pulbere pentru a o obţine o masă uniformă şi fără bulgări.

Etapa de lucru 7

Cu ajutorul unei raclete de cauciuc sau a unei scânduri cu burete, chitul de rosturi este aplicat pe suprafaţa plăcilor de faianţă şi în rosturi. Masa trebuie prelucrată fără formarea goluri. Chitul excedentar de rosturi poate fi îndepărtat, cu o curăţare grosieră a suprafeţei.

Etapa de lucru 8

După uscarea chitului (acesta devine mat), suprafaţa plăcilor de faianţă cu rosturile umplute este curăţată pentru început cu un burete umed şi ulterior este lustruită cu o cârpă uscată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Zugrăveli

Lucrările de finisaj prin care se aplică pe suprafața elementelor de construcție un strat subțire dintr-o suspensie de pigmenți în apă se numesc zugrăveli. Dacă stratul este alcătuit dintr-o suspensie […]

Read More
Prețuri

 Amenajare apartament 4 camere de la 18000 lei       Amenajare apartament 3 camere de la 16000 lei Amenajare apartament 2 camere de la 13000 lei Amenajare apartament 1 camera de […]

Read More
Montaje

Aplicarea tapetului. Montarea pereților de rigips. Cum să aplici placi ceramice pe gips-carton. Cum să realizezi un sistem de placare eficient în bai, bucătării sau dușuri. Montarea faianței. Montarea ușilor. […]

Read More
Calitate

Pe parcursul executarii lucrarilor se verifica in mod special de catre investitor (dirigintele de lucrare): – indeplinirea conditiilor de calitate a suprafetei suport specificate mai sus; – calitatea principalelor materiale […]

Read More
Contact

TELEFON: 0762617399 S.C. TORA’S TIME SRL  CUI 2341560 J40/5080/19.03.2008 BUCURESTI, Sector 4 Strada Moldovita Nr.16

Read More