Tel: 0762617399
Email: office@amenajaride10.ro
Prețuri

Prețuri

Prețurile pentru amenajarea apartamentelor pornesc de la 11.000 lei pană la 18.000 lei. Diferența de prețuri este influențată de numărul de camere și de suprafața acestora. Notă: - prețurile afișate nu includ materiale.

Read More

Montarea gresiei

Amenajari interioare

Etapa de lucru 1

Pregătirea substratului: Substratul pentru aplicarea plăcilor ceramice trebuie să prezinte capacitate portantă, să nu aibă fisuri, să fie curat şi plan. Denivelările trebuie şpăcluite în prealabil, se aplică o masă de şpaclu, cu tratarea prealabilă a suprafeţei cu un grund.

Etapa de lucru 2

Distribuiţi masa cu ajutorul unui ştergător de cauciuc. Suprafaţa plană astfel realizată trebuie să se mai usuce aproximativ 2 zile (Timpul exact de uscare este menţionat în informaţiile producătorului).

Etapa de lucru 3

Planificarea montajului: Înainte de montare, comparaţi tonurile, respectiv nuanţele şi dimensiunile menţionate pe cutii. Acestea trebuie să coincidă pe toate cutiile. Montaţi în toate cazurile prin amestecarea plăcilor provenite din cel puţin 3 cutii simultan.

Etapa de lucru 4

La montarea în unghi drept, poziţionaţi primul rând în funcţie de o sfoară întinsă în mijlocul încăperii şi paralel cu pereţii laterali. Ulterior, continuaţi lucrările în secţiunea frontală. Vă rugăm să preluaţi rosturile de dilataţie necesare pentru beton şi şapă. În special la exterior este necesară delimitarea unor secţiuni restrânse.

Etapa de lucru 5

La montarea în diagonală, determinaţi pentru început axul longitudinal şi cel transversal al încăperii şi marcaţi între acestea unghiul de 45°. În funcţie de acesta, rândurile de plăci sunt montate drept şi în diagonală pe axele longitudinale şi transversale.

Etapa de lucru 6

Este disponibilă o alternativă interesantă în cazul în care realizaţi îmbinarea la perete cu jumătăţi de plăci.

Etapa de lucru 7

Lipirea plăcilor ceramice: Amestecaţi adezivul pentru plăci ceramice cu un amestecător şi o bormaşină care funcţionează la turaţie mică. În acest mod este necesară realizarea unei mase omogene.

Etapa de lucru 8

Aplicaţi pe substrat adezivul pentru plăci ceramice cu un şpaclu cu dinţi pe suprafeţe uşor de acoperit.

Etapa de lucru 9

Aplicarea plăcilor se realizează printr-o uşoară apăsare şi baterea acestora cu ciocanul de cauciuc pe patul de adeziv. Nu trebuie să bateţi plăcile ceramice până la nivelul substratului.

Etapa de lucru 10

La montare, respectaţi lăţimea rosturilor prevăzută de către producător. Ca element ajutător sunt utilizate distanţiere pentru plăci ceramice sau sfori de trasat.

Etapa de lucru 11

Montarea plintelor: Tăiaţi benzile de etanşare existente (de la lucrările anterioare de turnare a şapei) coeziv cu cantul superior al plăcilor ceramice. Aplicaţi adeziv pentru plăci ceramice pe partea din spate a plăcilor pentru plintă şi lipiţi plăcile pe perete cu respectarea rosturilor gresiei.

Etapa de lucru 12

Pentru respectarea rosturilor puteţi utiliza bucăţele de lemn.

Etapa de lucru 13

Umplerea rosturilor: După întărirea completă a adezivului pentru plăci ceramice puteţi începe umplerea rosturilor dintre plăcile de gresie. Amestecaţi numai cantitatea de chit de rosturi pe care o puteţi prelucra în intervalul prevăzut.

Etapa de lucru 14

Masa este distribuită uniform peste plăcile de gresie şi este aplicată cu ajutorul unui ştergător de cauciuc transversal faţă de linia rosturilor. În stare proaspătă, puteţi îndepărta resturile grosiere de chit cu ajutorul unui ştergător de cauciuc.

Etapa de lucru 15

Ulterior sunt îndepărtate toate resturile de chit cu ajutorul unui burete umed sau a unei scânduri cu burete. După uscare se şterge din nou cu buretele şi apă curată.

Etapa de lucru 16

Trecerea dintre plintă şi plăcile de gresie, precum şi rosturile perpendiculare din colţurile încăperilor trebuie umplute cu masă de etanşare de silicon cu elasticitate remanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Zugrăveli

Lucrările de finisaj prin care se aplică pe suprafața elementelor de construcție un strat subțire dintr-o suspensie de pigmenți în apă se numesc zugrăveli. Dacă stratul este alcătuit dintr-o suspensie […]

Read More
Prețuri

 Amenajare apartament 4 camere de la 18000 lei       Amenajare apartament 3 camere de la 16000 lei Amenajare apartament 2 camere de la 13000 lei Amenajare apartament 1 camera de […]

Read More
Montaje

Aplicarea tapetului. Montarea pereților de rigips. Cum să aplici placi ceramice pe gips-carton. Cum să realizezi un sistem de placare eficient în bai, bucătării sau dușuri. Montarea faianței. Montarea ușilor. […]

Read More
Calitate

Pe parcursul executarii lucrarilor se verifica in mod special de catre investitor (dirigintele de lucrare): – indeplinirea conditiilor de calitate a suprafetei suport specificate mai sus; – calitatea principalelor materiale […]

Read More
Contact

TELEFON: 0762617399 S.C. TORA’S TIME SRL  CUI 2341560 J40/5080/19.03.2008 BUCURESTI, Sector 4 Strada Moldovita Nr.16

Read More