Tel: 0762617399
Email: office@amenajaride10.ro
Prețuri

Prețuri

Prețurile pentru amenajarea apartamentelor pornesc de la 11.000 lei pană la 18.000 lei. Diferența de prețuri este influențată de numărul de camere și de suprafața acestora. Notă: - prețurile afișate nu includ materiale.

Read More

Montarea parchetului

Etapa de lucru 1

Şi pentru cei care nu sunt atraşi de apă. Montarea flotantă nu are nicio legătură cu apa. Aceasta înseamnă numai că pardoseala nu este montată fix pe substrat. Poziţionaţi lamba pe uluc, blocaţi, clicaţi şi gata!

Etapa de lucru 2

Ultimul element dintr-un rând este rotit cu 180°. Ulterior se poziţionează la perete, cu tăierea elementului de-a lungul cantului penultimului element. Pentru a evita aşchierea canturilor, tăiaţi cu ferăstrăul de mână în toate cazurile pornind de pe latura cu decorul, iar cu ferăstrăul electric de pe latura inferioară. Verificaţi ca primul rând să urmărească precis linia peretelui!

Etapa de lucru 3

Bucata rămasă din primul rând poate fi utilizată pentru începutul celui de-al doilea rând. Cantul tăiat este orientat către perete. Pentru a asigura o îmbinare stabilă a rândurilor rosturile trebuie deplasate cu minim 40 cm. Pentru poziţionarea exactă, utilizaţi o sfoară de trasat. La primele trei rânduri, verificaţi dacă acestea sunt perfect drepte!

Etapa de lucru 4

Cu ajutorul tirantului, îmbinaţi cu atenţie elementele pe laturile frontale.

Etapa de lucru 5

Montaţi rânduri suplimentare şi asiguraţi capetele către perete de asemenea cu pene distanţiere.

Etapa de lucru 6

La final, calculaţi lăţimea exactă a ultimului rând. În acest scop, aplicaţi un element cu aplicarea perfectă a penultimului element. Poziţionaţi un element suplimentar utilizat ca riglă şi orientaţi-l cu lamba către perete (ţineţi cont de rostul de dilataţie!). Marcaţi lăţimea necesară pe ultimul rând de elemente.

Etapa de lucru 7

Tăiaţi cu precizie ultimul rând şi montaţi ultimul element cu ajutorul tirantului cu etanşarea rosturilor.

Etapa de lucru 8

Montare în jurul ţevilor de încălzire: La nivelul ţevilor de încălzire, tăiaţi elementul necesar până la perete (cu scăderea rostului de dilataţie) şi marcaţi poziţia ţevii pe elementul respectiv.

Etapa de lucru 9

Realizaţi un orificiu care corespunde diametrului ţevii, la care se adaugă 20 mm (2 x 10 mm). Ulterior puteţi tăia din element restul marcat.

Etapa de lucru 10

Lipiţi bucata tăiată în spaţiul dintre perete şi ţeava de încălzire şi asiguraţi rostul de dilataţie cu ajutorul unei pene.

Etapa de lucru 11

Montare la nivelul tocurilor de uşă: Pentru a putea împinge parchetul sub tocul uşii, este de regulă necesară scurtare corespunzătoare a tocului. Poziţionaţi în acest scop un element de parchet la nivelul tocului, ca ghidaj pentru ferăstrău, cu partea decorativă orientată în jos. Cel mai bine ar fi să tăiaţi tocul cu ajutorul unui ferăstrău fin sau al unui ferăstrău coadă de vulpe de-a lungul elementului de ghidare.

Etapa de lucru 12

Astfel puteţi împinge sub toc elementul de parchet care trebuie montat.

Etapa de lucru 13

La nivelul tocurilor metalice este necesară tăierea corespunzătoare a parchetului. Ţineţi cont de rostul de dilatare de 10–15 mm pe care îl veţi umple ulterior cu silicon pentru parchet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Zugrăveli

Lucrările de finisaj prin care se aplică pe suprafața elementelor de construcție un strat subțire dintr-o suspensie de pigmenți în apă se numesc zugrăveli. Dacă stratul este alcătuit dintr-o suspensie […]

Read More
Prețuri

 Amenajare apartament 4 camere de la 18000 lei       Amenajare apartament 3 camere de la 16000 lei Amenajare apartament 2 camere de la 13000 lei Amenajare apartament 1 camera de […]

Read More
Montaje

Aplicarea tapetului. Montarea pereților de rigips. Cum să aplici placi ceramice pe gips-carton. Cum să realizezi un sistem de placare eficient în bai, bucătării sau dușuri. Montarea faianței. Montarea ușilor. […]

Read More
Calitate

Pe parcursul executarii lucrarilor se verifica in mod special de catre investitor (dirigintele de lucrare): – indeplinirea conditiilor de calitate a suprafetei suport specificate mai sus; – calitatea principalelor materiale […]

Read More
Contact

TELEFON: 0762617399 S.C. TORA’S TIME SRL  CUI 2341560 J40/5080/19.03.2008 BUCURESTI, Sector 4 Strada Moldovita Nr.16

Read More