Tel: 0762617399
Email: office@amenajaride10.ro
Prețuri

Prețuri

Prețurile pentru amenajarea apartamentelor pornesc de la 11.000 lei pană la 18.000 lei. Diferența de prețuri este influențată de numărul de camere și de suprafața acestora. Notă: - prețurile afișate nu includ materiale.

Read More

Montarea ușilor

Amenajari interioare

Etapa de lucru 1

Pregătirea montajului: Calculaţi pentru început lăţimea interioară şi înălţimea pentru golul de uşă în cel puţin trei locuri. Realizaţi eventual o mică schiţă pe care să o aveţi la dumneavoastră la cumpărături.

Etapa de lucru 2

Opritorul dreapta sau stânga reprezintă în cazul uşii locul în care sunt avute în vedere punctele pentru montarea balamalelor. Acestea sunt determinate din încăperea în care se deschide uşa. (Se va menţiona în comandă!)

Etapa de lucru 3

În funcţie de condiţiile de montaj puteţi monta uşa într-un falţ al zidului sau în gol, cu deschidere către interior sau exterior.

Etapa de lucru 4

Înainte de montare, uşa trebuie verificată din nou pentru identificarea eventualelor defecte. Nu poziţionaţi uşa pe cant, ci uşor înclinat faţă de perete. Astfel nu există riscul unei încovoieri până la montare.

Etapa de lucru 5

De regulă, uşile de exterior din lemn sau material plastic sunt pregătite pentru montaj. Numai la uşile de exterior din lemn grunduite este necesară aplicarea unui strat de lac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Zugrăveli

Lucrările de finisaj prin care se aplică pe suprafața elementelor de construcție un strat subțire dintr-o suspensie de pigmenți în apă se numesc zugrăveli. Dacă stratul este alcătuit dintr-o suspensie […]

Read More
Prețuri

 Amenajare apartament 4 camere de la 18000 lei       Amenajare apartament 3 camere de la 16000 lei Amenajare apartament 2 camere de la 13000 lei Amenajare apartament 1 camera de […]

Read More
Montaje

Aplicarea tapetului. Montarea pereților de rigips. Cum să aplici placi ceramice pe gips-carton. Cum să realizezi un sistem de placare eficient în bai, bucătării sau dușuri. Montarea faianței. Montarea ușilor. […]

Read More
Calitate

Pe parcursul executarii lucrarilor se verifica in mod special de catre investitor (dirigintele de lucrare): – indeplinirea conditiilor de calitate a suprafetei suport specificate mai sus; – calitatea principalelor materiale […]

Read More
Contact

TELEFON: 0762617399 S.C. TORA’S TIME SRL  CUI 2341560 J40/5080/19.03.2008 BUCURESTI, Sector 4 Strada Moldovita Nr.16

Read More