Tel: 0762617399
Email: office@amenajaride10.ro
Prețuri

Prețuri

Prețurile pentru amenajarea apartamentelor pornesc de la 11.000 lei pană la 18.000 lei. Diferența de prețuri este influențată de numărul de camere și de suprafața acestora. Notă: - prețurile afișate nu includ materiale.

Read More

Zugrăveli

Lucrările de finisaj prin care se aplică pe suprafața elementelor de construcție un strat subțire dintr-o suspensie de pigmenți în apă se numesc zugrăveli. Dacă stratul este alcătuit dintr-o suspensie de ulei sau emulsie, lucrările de finisaj se numesc vopsitorii. Zugrăvelile și vopsitoriile se execută în scopul menținerii stratului suport în condiții de igienă, protejării hidrofuge, ignifuge și anticorozive cât și pentru a crea un aspect decorativ, ele se execută manual sau mecanizat. Văruitul sau spoitul cu var este cea mai simplă zugrăveală și se execută cu lapte de var stins. Zugrăvelile simple cu compoziții pe bază de ulei (pentru a adera mai bine la tencuială) se întrebuințează numai la interior, pe suprafețe și locuri uscate. Se execută dintr-un grund compus din humă, clei și culoare, care se amorsează cu o soluție foarte diluată de săpun peste care se dau două sau trei straturi de zugrăveală preparate cu clei animal. Tavanele se execută cu praf de caolin sau alb de zinc. Vopsitoriile în ulei se execută pe tencuieli, tâmplărie din lemn sau metal, țevi sau radiatoare etc.

Vopsitorie cu vinarom

În acest subcapitol se cuprind specificațiile tehnice, condițiile si modul de execuție a vopsitoriei cu VINAROM aplicat la interior pe tencuieli gletuite cu glet de ipsos în încăperi cu umiditate relativă a aerului pâna la 60%, la pereți și tavane.

 Standarde și norme de referința pentru materiale

Vopsea VINAROM, pe baza de poliacetat; de vinil în dispersie;

Apa pentru construcții;

Ipsos pentru construcții;

Hârtie pentru șlefuire uscată.

 Specificații privind execuția

Vopsitoria cu vopsea Vinarom se va aplica pe suprafetele interioare tencuite si gletuite cu glet de ipsos.

Vopsitoria cu vopsea Vinarom se realizează în următoarea ordine:

grund de vopsea Vinarom;

vopsea Vinarom diluată aplicată în douî straturi.

În prealabil se face verificarea gletului și rectificarea eventuală a suprafeței acestuia.

Pentru prepararea grundului se introduce în vasul de pregătire un volum de vopsea Vinarom si un volum egal de apă si se omogenizează.

Grundul se aplică numai manual cu bidineaua sau cu pensulă lată; timpul de uscare este de minimum 2 ore la temperatura +150C si o ora la +250C sau mai mare.

Vopsitoria de Vinarom se realizează aplicând doua straturi de vopsea diluată cu apa în proporție de 4:1 (volumetric); aplicarea se va face cu pistolul sub presiune; înainte de folosire vopseaua se strecoară prin si cu 900 ochiuri/cm2.

Bidoanele și vasele cu vopsea se vor inchide etanș.

La reluarea lucrului, vopseaua va fi bine omogenizată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Zugrăveli

Lucrările de finisaj prin care se aplică pe suprafața elementelor de construcție un strat subțire dintr-o suspensie de pigmenți în apă se numesc zugrăveli. Dacă stratul este alcătuit dintr-o suspensie […]

Read More
Prețuri

 Amenajare apartament 4 camere de la 18000 lei       Amenajare apartament 3 camere de la 16000 lei Amenajare apartament 2 camere de la 13000 lei Amenajare apartament 1 camera de […]

Read More
Montaje

Aplicarea tapetului. Montarea pereților de rigips. Cum să aplici placi ceramice pe gips-carton. Cum să realizezi un sistem de placare eficient în bai, bucătării sau dușuri. Montarea faianței. Montarea ușilor. […]

Read More
Calitate

Pe parcursul executarii lucrarilor se verifica in mod special de catre investitor (dirigintele de lucrare): – indeplinirea conditiilor de calitate a suprafetei suport specificate mai sus; – calitatea principalelor materiale […]

Read More
Contact

TELEFON: 0762617399 S.C. TORA’S TIME SRL  CUI 2341560 J40/5080/19.03.2008 BUCURESTI, Sector 4 Strada Moldovita Nr.16

Read More